Rafani v 5.třídě

13.09.2016 22:40

Ahoj Rafani, máme za sebou několik prvních společných dnů. Zatím se všichni rozkoukáváme a poznáváme. Ale už teď musím napsat, že jste mne mile překvapili v ČJ i Vlastivědě, jak jste šikovní, komunikativní, máte skvělou slovní zásobu, hlásíte se a aktivně zapojujete do výuky. Také mě moc potěšilo, že většina z vás ráda čte, a tak jste naši školní knihovnu vzali doslova útokem:)). Už se moc těším na povídání o vašich oblíbených knížkách.

Na konci školního roku jste se rozloučili s třídní paní učitelkou Panáčovou, která má kromě vás a rodičů obrovský podíl na tom, jak jste šikovní. Navíc, jak jste mi sami potvrdili, s paní učitelkou Panáčovou nikdy nebyla nuda a i škola mohla být hrou a zábavná. Už druhý den jste mě naučili několik her, které využijeme při opakování slovních druhů,pravopisu...:)) S paní učitelkou se vídáte i letos v hodinách Hudební výchovy a v Pracovních činnostech.Už jste si stihli společně vyrobit krásnou výzdobu třídy. 

Milí Rafánci, na čem budeme ale muset zapracovat a odstranit, je vaše upovídanost při práci. Už jsme vás museli mnohé rozsadit a snad to bude fungovat. Buďte ohleduplní ke svým spolužákům, které vaše vyrušování obtěžuje, nemohou se pak soustředit a plnit dobře zadané úkoly.

Věřím, že všichni z vás chtějí mít dobré výsledky, snažit se a dělat radost sobě, rodičům a i mně:)) a všem vyučujícím.

S paní učitelkou Panáčovou vám budeme pomáhat a radovat se z vaší píle, snahy a úspěchů.

Přeji vám hodně štěstí a nezapomeňte, začínáte s čistým štítem:)))

 Tak se snažte!!


                                                                                  vaše třídní v 5.A              Lucie Kmošťáková 

—————

Zpět