Pyžamové vyučování

17.02.2015 18:48

V pátek před jarními prázdninami se děti do školy obzvlášť těšily. Domluvili jsme se totiž, že si uděláme pyžamové vyučování.  A tak jsme před osmou hodinou  nahodili noční mundúry a zahájili  netradiční výuku. Pravdou je, že v hlavní roli tento den však nebylo učení, nýbrž zábava. Opyžamovaní Rafani se utkali hned ve dvou soutěžích. O nejhezčí pyžamo a nejlepší budík. Do bodování se zapojili všichni žáci a vítězi první disciplíny se stala tato skupinka dětí:

        

Přehlídka budíků a jejich vyzvánění byla velice zajímavá a napínavá. Většinu soutěžních exemplářů tvořily moderní mobily, ale několik budíků archaického  typu se přece jen našlo. Ti nejlépe vyhodnocení jsou zde: 

      

Kolegyni Mokrou, angličtinářku, jsem připravila na specifičnost páteční hodiny. Ochotně zaměřila svou hodinu na tuto tematiku. Spokojenost byla na obou stranách.

Snad nejvíce se děti těšily na "spací hodinu", kdy si spojily lavice a polehaly na ně s úmyslem trochu relaxovat. To víte, že neusnuli, ale skoro půl hodiny vydrželi více či méně polehávat a odpočívat. A pak už tady byl konec vyučování a já dětičkám  (již převlečeným do civilního šatu :-D) popřála hezké jarní prázdniny.

Fotky z akce ZDE

—————

Zpět